Tarihçe

Okulumuz 2021 yılı 'Eğitime Yüzde Yüz Destek' kampanyası kapsamında İş İnsanı TEKNOMELT Teknik Mensucat San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılmış devlete ait bir anaokuludur. Okulumuz valilik makamının 09/12/2021 tarihli ve 38661802 sayılı onay yazısı doğrultusunda 09/12/2021 tarihinde hizmete açılmıştır. Okulumuzda 7 Derslik, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Yemekhane, 1 Rehberlik Servisi, 1 Oyun odası, 1 Memur Odası bulunmaktadır. Okulumuz ikili öğretim olup, 7 sabah grubu, 7 öğle grubu toplam 14 şube olarak eğitim öğretim vermektedir. Okulumuz bulunduğu çevre itibarıyla yeni kentleşmenin olduğu çok katlı binaların arasına kurulduğundan öğrenci potansiyeli yüksektir. Okulumuz eğitim öğretim hizmetine başladığı günden bu yana çağdaş eğitim-öğretimin gerekleri; uygun fiziksel mekânların temini, eğitim-öğretim araç ve gereçlerinin sağlanması, eğitim-öğretim ve yönetim süreç standartlarının belirlenmesi ve en güzel şekilde yürütülmesi konusunda çalışma yapan ve ekip ruhuna inanan bir Anaokuludur.