Onikişubat Nevin Gümüşer Anaokulu
BİN EVLER MAH. 13005. SK. NO 8/A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

’Bütün Çocuklar Değerlidir ‘’ anlayışı doğrultusunda okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak, iyi insan olma doğrultusunda, arayış içinde olan, sorgulayan, değerlendiren araştıran, paylaşan milli ve manevi duygularına sahip çıkan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi ve emeğimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek.

MİSYON

Biz Onikişubat Nevin Gümüşer Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

.
Öğretim Şekli :İKİLİ